HuimaUrho, Miesten Kolmonen

Huima Urho - Komeetat

Äänekoski, Keskuskenttä N

​Syyskierros käyntiin kaupungin ilmaisottelulla!

Tämän viikon perjantaina HuimaUrhon edustus pääsee jatkamaan taivaltaan Kolmosessa, kun Äänekosken Keskuskentälle vastaan saapuu Komeetat Jyväskylän Kotalammelta. Ottelu on Äänekosken Kaupungin isännöimä ja kaupunki tarjoaa otteluun ilmaisen sisäänpääsyn kaikille katsojille. Ottelun yhteydessä on monenlaista muutakin häppeninkiä ja niistä kerrotaan lisää vielä myöhemmin tällä viikolla!

Tämän ottelun kilpakumppanit kamppailevat sarjassa vahvasti samoista sijoista. Komeetat on sijalla neljä 2 sijaa ja 4 pistettä HuimaUrhoa edellä. HuHon hyökkäyspelin vaikeuksista huolimatta äänekoskelaiset ovat iskeneet sarjassa 4 maalia Komeettoja enemmän, mutta Komeetat ovat tiukalla puolustuspelillä ja kurinalaisuudella onnistuneet nappaamaan sarjassa 5 voittoa. Tämä näkyi kenties kaikista eniten joukkueiden ensimmäisessä keskinäisessä ottelussa, jonka Komeetat vei kotikentällään nimiinsä lukemin 2-0. Huholla ei tässä pelissä ollut käytännössä lainkaan maalipaikkoja sen jälkeen, kun Komeetat pääsi ensimmäisen jakson aikana johtoasemaan. Babatunde Wusu on siis treenikentällä onnistunut saamaan joukkueensa noudattamaan pelisuunnitelmaa viimeisen päälle ja nuoren joukkueen taktinen kypsyys on hyvällä tasolla. HuHo lähtee tauon jälkeen virkeällä mielellä ja raikkaalla jalalla ottamaan tämän haasteen vastaan ja ei varmasti tule päästämään vieraitaan helpolla!

HuimaUrho on ollut tällä kaudella kotinurmellaan vahva ja ennen kaikkea sitkeä joukkue. Kotiyleisön tuki on ollut tärkeä osa hyviä esityksiä, joten perjantaina kehotamme kaikkia äänekoskelaisia paikan päälle kannustamaan HuimaUrho pisteille! 💙

MITÄ: HuimaUrho-Komeetat, Miesten Kolmonen, 12. Kierros
MISSÄ: Äänekosken Liikuntapuiston Keskuskentällä
MILLOIN: Perjantaina 19.7. 18:30
MITÄ MAKSAA: Ei mitään!