HuimaUrho, Miesten Kolmonen

Huima Urho - Komeetat

Äänekoski, Keskuskenttä N

​HuimaUrho palasi voittojen tielle!

HuimaUrhon lyhyen historian ennätysyleisö pääsi perjantai-iltana juhlimaan kotivoittoa, kun sinipaidat kaatoivat Jyväskylän Komeetat ansaitusti lukemin 3-2. Helpolla voitto ei missään nimessä irronnut, vaikka kotijoukkue näyttikin alussa menevän aivan menojaan.

Todellakin, ensimmäisen puolen tunnin aikana Keskuskentällä teki tuhojaan sellainen pyörremyrsky, jota ei kenties kertaakaan aikaisemmin ole nähty. Kentällä näytti aluksi olevan vain yksi joukkue, kun HuimaUrho vyörytti hyökkäyksiä vasemmalta, oikealta ja keskeltä. Jo viidennellä minuutilla nähtiin avausmaali, kun Michael Duka oli terävimpänä Lari Liukkosen laukauksen paluupallossa ja vei HuHon johtoon. Varttia myöhemmin sama nuorimies oli asialla, kun Suolahden kentillä hiottu painava kaukolaukaus upposi vastustamattomasti ja kovalla voimalla verkkoon. Vain hetki tästä ja erittäin terävällä pelipäällä ollut Kalle Ranta-Nilkku vapautettiin läpiajoon. KRN ohitti veskarin ja sijoitti pienestä kulmasta pallon tyhjiin. Taululla komeilivat jo 3-0 -lukemat ja peli näytti jo pelatulta.

Toisin kuitenkin kävi, nimittäin HuHo päästi hieman jalkaa kaasulta ja Komeetat pääsivät peliin mukaan. Vielä ensimmäisellä jaksolla oma koira puri, kun Perttu Huntus pääsi puskemaan kulmapotkun maaliin. Toisella jaksolla palloa hallitsi Komeetat ja HuHo joutui juoksemaan perässä, mutta maalipaikkoja oli molemmilla muutamia ja ne menivät kohtalaisen tasan. 85 minuutin kohdalla kotiyleisö sai vielä reilusti jännitettävää kun Komeetat pääsivät nopeasta hyökkäyksestä jo maalin päähän. HuHo kuitenkin pelasi kellon fiksusti loppuun ja pääsi juhlimaan voittoa jälleen kolmen ottelun tauon jälkeen!

Hieno jalkapallopäivä sai siis upean päätöksen kun 3 pistettä jäi Äänekoskelle. Suuri kiitos koko 316-päiselle ennätysyleisölle ja etenkin kaikille junioreille jotka tulivat paikanpäälle nauttimaan jalkapallosta! Hommat jatkuvat jo ensi viikolla kun sarjassa toisena majaileva KeuPa saapuu Suolahteen HuHon vieraaksi. Tiistaina myös kakkosjoukkue on tulessa samalla kentällä, joten edessä on harvinainen kahden kotipelin viikko. Tervetuloa silloinkin mukaan!