HuimaUrho, Miesten Kolmonen

Huima Urho - Rangers

Suolahti, Äänekoski. Keskuskenttä N

​HuimaUrho jäi pisteittä juhannusottelussa.

Juhannusaatonaaton ottelu Suolahdessa ei juuri ilonaiheita paikallisille tarjonnut, nimittäin kotijoukkue HuimaUrho koki heikon esityksen jälkeen 2-3 -tappion Rangersille. Siniset olivat pitkään pisteissä kiinni, mutta lepsun toisen jakson ansiosta tulos kääntyi lopulta vieraille.

HuHo sai otteluun todella hienon alun, nimittäin jo viiden minuutin jälkeen Mo Bisar paukautti pallon
boksin ulkopuolelta yläkulmaan. Tilanne kuitenkin nollattiin nopeasti, nimittäin FCV:stä lainattu Ruben
Honko puski kulmapotkusta pelin tasoihin vain 7 minuuttia myöhemmin. Kymmenen minuuttia tästä ja
kotiyleisö sai jälleen juhlia, sillä paluuotteluaan pelannut Kalle Ranta-Nilkku iski maalin lähietäisyydeltä
Lari Liukkosen vaarallisen vapaapotkun paluupallosta. Puoliajan loppu mentiin ohuessa vieraiden komennossa
ja HuHon maalilla Teemu Tervakangas venyi muutamaan hienoon torjuntaan ja piti siten taukonumerot 2-1:ssä.

Toisella jaksolla kotijoukkue hukkasi peli-identiteettinsä täysin ja Rangers alkoi vyörymään jatkuvasti
vaarallisemmin kohti maalia. 56 minuutilla syntyi tulosta, kun ensin Santtu Laaksonen ampui komean
laukauksen ylärimaan ja jatkotilanteesta pallo osui epäonnisesti HuHo-puolustajan käteen. Pallo pilkulle ja Niklas Kauppinen sijoitti sen tarkasti alakulmaan.

Rangersin painostus jatkui, mutta voittomaali syntyi lopulta oikeastaan ainoan pidemmän kotijoukkueen pallonhallinnan keskeltä. HuHon alakerrassa sekoiltiin pitkän avauksen kanssa ja Laaksonen pääsi nostamaan pallon tyhjään maaliin. Vain hetkeä myöhemmin ottelu sai lopullisen sineettinsä, kun Riku Rautiainen joutui rikkomaan vaarallisen hyökkäyksen keskellä ja sai toisen keltaisen korttinsa. Kotijoukkue ei saanut kunnollista kiriä aikaan ja pisteet matkasivat Kypärämäelle.

Heikko esitys ja tulos ottaa koville, mutta tärkeitä pisteitä on onneksi jaossa jo ensi keskiviikkona. Suuri kiitos yleisölle, jota oli tiettävästi paikalla enemmän kuin yhdessäkään lyhyen HuHo-historian aikaisessa Suolahden pelissä.