HuimaUrho, Suomen Cup

KeuPa - Huima HuimaUrho

Ylipainehalli

​KeuPa pysäytti HuimaUrhon Cup-junan.

Kiirastorstaina Äänekosken Ylipainehallilla saatiin todistaa varsin laadukasta jalkapallo-ottelua, kun KeuPa kellisti vahvasti taistelleen HuimaUrhon ja eteni Suomen Cupissa kolmannelle kierrokselle.

HuimaUrho oli ottelun alussa ohuesti niskan päällä ja sai luotua useammankin laadukkaan maalipaikan. Vasen laita oli Niko Kiiverin ja Michael Dukan kautta jatkuvasti vaarallinen ja toistaiseksi parhaan pelinsä HuimaUrhossa pelannut Kiiveri oli päättämässä tai luomassa suurinta osaa tilanteista. Kaikki paitsi viimeistely oli kohdallaan, laukaukset päätyivät vain yksi toisensa perään hieman ohi tai yli maalin. KeuPan hyökkäyspeli oli vasemmalla laidalla pelanneen Adebayo Santos jr:n varassa, jonka nopeutta joukkue pyrki hyödyntämään pitkillä ristipalloilla. HuHon oikeana pakkina hienosti pelannut Jeremias Heinonen pystyi kuitenkin hienosti hiljentämään Adebayoa, eikä suurempia vaaran paikkoja syntynyt.

5 minuuttia ennen puoliaikaa tuli kuitenkin kylmä suihku, kun KeuPan Marcos Nadinic ampui kaukaa. Topparina hienosti debytoinut Roope Suopanki laittoi laukaukseen jalan eteen, ja pallo painui epäonnisesti ohi Teemu Tervakankaan. Puoliajalle siirryttiin siis hieman kenttätapahtumien vastaisesti KeuPan 1-0 -johdossa.

Toiselle jaksolle HuimaUrho suoraviivaisti peliään ja ottelun vauhti kasvoi jonkin verran. Nopeita hyökkäyksiä syntyi molempiin päätyihin ja KeuPa sai luonnollisesti enemmän tilaa vastahyökkäyksille. Erikoistilanteita nähtiin paljon molemmissa päädyissä ja varsinkin KeuPa sai niistä laadukkaita laukauksia aikaiseksi. Tervakangas piti kuitenkin hienoilla torjunnoillaan lukemat pitkään 1-0:ssa. Viimeisellä kympillä KeuPa sai tapettua ottelun kahdella vastahyökkäysmaalilla. Ensin Adebayo karkasi HuHon erikoistilanteen jälkeen läpiajoon ja nosti pallon kaukaa maaliin. Vain hetkeä myöhemmin KeuPa sahasi hienosti Nadinicin hyvään maalipaikkaan boksin sisälle, eikä argentiinalainen siitä epäonnistunut. Näin ottelu päättyi äänekoskelaisyleisön pettymykseksi KeuPan 3-0 -voittoon.

Halli oli jälleen pakattu täyteen yleisöä, suuri kiitos siitä! KeuPalle myös onnea jatkopaikasta ja tsemppiä seuraavalle kierrokselle!