HuimaUrho, Miesten Kolmonen

LPK - Huima Urho

Jyväskylä, Viitaniemi TN

HuimaUrho järjesti murskajaiset Viitaniemessä!

LPK jäi perjantai-iltana täysin HuimaUrhon jalkoihin, kun tulostaululle piirrettiin vastaansanomattomat 0-6 -voittolukemat. HuHo jatkoi siitä mihin viime viikolla jäi, ja otti toisen peräkkäisen suurilukuisen voiton.

Ottelu alkoi vieraiden hallinnalla ja LPK:n maalilla Roope Vainio joutui heti alussa venymään muutamaan hyvään torjuntaan. Hänkin jäi lopulta reilun vartin pelin jälkeen voimattomaksi, kun Kalle Ranta-Nilkku saatiin pelattua linjan taakse isoon tilaan. Kovassa vireessä comebackinsa jälkeen ollut KRN ohitti Vainion, mutta joutui vielä vääntämään LPK:n puolustajan kanssa maalin edustalla. Tuo vääntö päättyi varsin komeasti, ja Kalle pääsi siirtämään HuHon johtoon.

Maalin jälkeen HuHolla oli hieman vaikeampi hetki eikä pallollinen peli oikein rullannut ja LPK:llakin oli tässä omat tonttinsa. Hetki ennen puoliaikaa peli laitettiin kuitenkin käytännössä pakettiin, kun ensin Mo Bisar viimeisteli hienosti boksin sisältä ja lähes heti perään Lari Liukkonen upotti upean vapaapotkun kaukaa verkkoon. Larilta on nähty useitakin komeita vapareita jo tällä kaudella ja nyt hän sai vihdoin palkinnon niistä maalinkin muodossa!

LPK tuli toisen jakson alkuun kovalla höyryllä ja kolautteli kerran ylärimaakin. Muutama muukin tontti tuli vasemman laidan murtautumisista, mutta HuHo-häkillä jälleen hyvän pelin pelannut Eeli Mäkelä hoiti ne varmasti. Parikymmentä minuuttia ennen loppua juuri kentälle tullut Michael Duka pääsi lopettamaan LPK:n pyristelyt iskemällä paluupallon maaliin ottelun ensimmäisellä kosketuksellaan. HuHo ei ollut edelleenkään kuitenkaan valmis, sillä sama mies oli asialla varttia myöhemmin läpiajosta. Lisäajalla vielä Leevi Pätynen paukautti boksin sisältä voimalla etukulmaan ja sinetöi loppulukemat 0-6:een.

HuimaUrho on ollut kesätauon jälkeen kovassa vireessä, ja neljästä pelistä on saldona peräti 10 pistettä. Ensi viikolla päästään siis palaamaan kotiin ja kohtaamaan ViPa oikein hyvistä lähtökohdista!