HuimaUrho, Miesten Kolmonen

HoDy - Huima Urho

Jyväskylä, Viitaniemi TN

​HuimaUrho komeaan voittoon Viitaniemessä!

Keski-Suomen Kolmosen kesäkierros saatiin perjantaina päätökseen, kun HuimaUrho kohtasi 14:llä kierroksella Holstin Dynamon. Ilta Viitaniemen Montussa oli yksipuolista alusta loppuun, ja pisteet matkasivat täysin ansaitusti Äänekoskelle.

Muutamasta merkittävästä poissaolosta kärsinyt HoDy sai heti pelin alkuun kylmän suihkun, kun kapteeninnauhaa kantanut Petrus Lukkari pääsi nikkaamaan Lari Liukkosen vapaapotkun maaliin ohi Severi Ikäheimon. Tämän jälkeen maalipaikkoja oli useampikin, mutta Ikäheimo nappasi komeita torjuntoja ja piti lukemat siisteinä. Puolen tunnin jälkeen hänkin jäi voimattomaksi, kun Lukkarin laukaus boksin rajalta otti kimmokkeen puolustajasta ja upposi takakulmaan. Vain hetki tästä ja HuHo pääsi 2vs0-hyökkäykseen, ja Mo Bisar pääsi syöttämään Kalle Ranta-Nilkun tyhjän maalin eteen. Puoliajalla Tulospalvelussa komeilivat siis jo varsin yksipuoliset 0-3 -lukemat.

Toisella jaksolla paikkoja nähtiin vähemmän, ja ottelussa oli ymmärrettävästi jo hieman pelailun makua. Tunnin kohdalla Ranta-Nilkku pääsi iskemään toistamiseen, kun Jonne Porkka riisti hurjalla prässillä yläkerrassa pallon, pelasi sen Kallelle joka ampui valtavalla voimalla etukulmasta sisään. Joitakin tontteja vielä syntyi, mutta maaleja ei nähty ja 0-4 -voitto oli tosiasia.

Tärkeät pisteet matkasivat siis Äänekoskelle ja niiden avulla HuHo nousi äärimmäisen tiukassa keskikastissa kaksi sijaa ylemmäs, neljänneksi. Joukkue on kuitenkin tasapisteissä Komeettojen ja Rangersin kanssa, joten pisteiden haalimista vaaditaan luonnollisesti jatkossakin. Kolmen hyvän tuloksen jäljiltä on kuitenkin hyvä jatkaa syyskierrosta kohti!

Valtava kiitos kaikille vieraskannattajille, teitte joukkueen kanssa Viitaniemeen hienon tapahtuman. Ensi viikolla pelit jatkuvat LPK:n vieraana, kunnes päästään vihdoin takaisin kotiin isännöimään ViPaa kauden viimeiseen derbyyn.